Hoe Dit Betalingssyteem Samenwerkt Met WordPress

Het MultiSafepay Betalingssysteem biedt een breed scala aan betaalmethoden en integratiemogelijkheden voor online platforms zoals WordPress. Deze plug-in biedt een tal van tools voor een vlekkeloze integratie en voor het uitvoeren van online en mobiele betalingen. De digitale betalingsindustrie ervaart een opwaartse trends, met een geschatte mobiele transactie die zal toenemen tot $ 274,4 miljard in 2021. Het laat zien hoe het MultiSafepay Betalingssysteem noodzakelijk is geworden voor online betalingen. Het beste van deze plug-in is dat deze betaalmethoden ondersteunt zoals Alipay, American Express, Dotpay, Apple Pay, MasterCard, Maestro en nog veel meer. In de afgelopen jaren is dit betalingssysteem een goede optie geworden voor eCommerce-websites, omdat hun klanten probleemloos kunnen afrekenen. Deze plug-in is eenvoudig te integreren en draait op het MultiSafepay Betaal netwerk. Het systeem werkt mee met PCI, dus consumenten kunnen de betaalmethoden gebruiken waar zij de voorkeur voor hebben. Alle betalingen die via deze betalingsgateway worden gedaan, worden gedaan met een creditcard en andere MultiSafepay Betaalmethoden.
Maak Betalingsintegratie Mogelijk met WordPress
Met een volledig digitaal betalingssysteem, kun je de plug-in voor het betalingssysteem integreren in je WordPress eCommerce website door gebruik te maken van de beste webdesign en ontwikkeling platformoptie, WooCommerce. Deze plug-in kan, samen met het betalingssysteem, goed worden geïntegreerd met het WordPress-platform. WooCommerce werkt als een extensie voor WordPress en is een van de meest populaire eCommerce oplossingen voor online bedrijven. Het komt met een veelzijdige extensie waarin ook betalingssystemen integratie is opgenomen. Het helpt bij het accepteren van betalingen met WordPress door een betalingsgateway zoals MultiSafepay Betalingssysteem samen te laten gaan met dit eCommerce-platform. Het betalingssysteem is geconfigureerd met de online winkel door de uitbreidingsplug-in van WooCommerce in WordPress te gebruiken. Allereerst moet je een WordPress pagina website en pagina-instelling hebben. Daarna is de vierde optie die je zult zien, het opnemen van extra betaalmethoden in WordPress. Je kunt de WooCommerce downloaden, naar plug-ins gaan en nieuwe plug-ins toevoegen door te bladeren door de MultiSafepay-plug-in voor WooCommerce. Nu kun je deze plug-in configureren door de volgende stappen te volgen:
  • Stap 1: Log in op de WooCommerce-backend

  • Stap 2: Ga naar WooCommerce en dan naar de MultiSafepay instellingen

  • Stap 3: Voer hier, op het Account tabblad, je API-sleutel in, en je kunt de API-sleutel vinden door hier klikken.

  • Stap 4: Klik op het Bestelstatus tabblad en bevestig de overeenkomst tussen de MultiSafepay en WooCommerce bestelstatussen. Klik nu op wijzigingen opslaan.

  • Stap 5: Ga naar het Opties tabblad, bevestig de instellingen en klik op wijzigingen opslaan.

  • Stap 6: Open nu de WooCommerc plug-in in WordPress, ga naar instellingen en zet de betalingen aan. De ingeschakelde betalingsmethode die nu met je WordPress-platform werkt, is het MultiSafepay Betalingssysteem, na dat, kun je de instellingen bevestigen.

Conclusie

Je moet de derden-plug-in uitzoeken die het beste werkt met je WordPress-platform, en dan kun je deze gemakkelijk instellen. Als je problemen ondervindt, kunt je gebruikmaken van de services van het gerenommeerde, gelicentieerde en professionele bedrijf Webler voor webdesign en ontwikkeling. Wij helpen je het betalingssysteem zonder problemen te integreren en je eindgebruikerservaring eenvoudig en veilig te maken. Wij voeren allerlei betalingsintegraties uit.