Sushi Corner Turnhout

Afhaal- en bezorgrestaurant dat klanten een scala aan de beste Japanse gerechten biedt om van te genieten.

Webshop voor Sushi Business

We hebben samengewerkt met Sushi Corner, een afhaal- en bezorgrestaurant dat klanten een scala aan de beste Japanse gerechten biedt om van te genieten.

Onze experts werkten aan het webdesign en de ontwikkeling van de Sushi Corner-website om een ​​aantrekkelijk en oogvangend ontwerp te creëren dat online gebruikers een aangename en onvergetelijke ervaring verstrekt.

Visioenen werden tot leven gebracht om een in oogverblindende eerste indruk te maken. De gedurfde kleuren van de voedselafbeeldingen botsen met donkere achtergronden, waardoor deze site opvalt tussen de concurrentie.

De nieuwsgierigheid die ons ontwerp opwekt, helpt bij het opbouwen van zin hebben in de Sushi Corner, waardoor het bedrijf de reputatie krijgt dat ze alleen voor kwaliteit staan.

Na met Sushi Corner te hebben gewerkt, was het bedrijf blij met de resultaten, wetende dat ons ontwerp en onze ontwikkeling hun bedrijf snel zouden helpen uit te breiden.

Onze missie was om een betere structuur te creëren, essentiële ontwerpen te maken en de noodzakelijke ontwikkelingswerkzaamheden uit te voeren.

Design/Development

UI/UX Design, Website, Development, webshop, Reservations tabel.

Client

Sushicornerturnhout.be

Ready to Take Your Business to the Next Level?

Contact us now we can plan meeting asap.