Design / Website

Mampaey

Het bedrijf waarmee we hebben samengewerkt, Mampaey Offshore Industries, is gespecialiseerd in afmeer- en sleepsystemen om toepassingen te ontwikkelen en te overzien die de maritieme, olie & gas- en offshore-industrie veiliger en efficiënter maken.

We hebben een nauwkeurig en precies webontwerp en ontwikkeling gemaakt via WordPress voor de website van dit bedrijf, waarmee we het toppunt van professionaliteit binnen de digitale wereld hebben bereikt.

Beginnend met de eerste ideeën en deze omgezet in volledig uitgevoerde ontwerpen, hebben we met succes het uiterlijk van deze website geholpen te transformeren en bezoekers aan te trekken die anders bij de eerste indruk van de webpagina weg zouden klikken.

Nadat we deze website hadden geholpen om op te vallen in een drukke markt met een aantrekkelijk ontwerp, hebben we ons gericht op de frontend- en backend-webontwikkeling van de site om ervoor te zorgen dat deze volledig functioneel en gebruiksvriendelijk was.

Een aspect van ons ontwerp dat het bezoek aan de site echt gedenkwaardig en onvergetelijk maakt voor mensen, is het digitale paneel op de startpagina. Hiermee hebben we een hoge standaard van professionaliteit in de website geïnstalleerd, evenals zowel bruikbaarheid als plezier voor gebruikers.

Binnen de ontwikkeling hebben we de website gebouwd, zodat deze site volledig gebruiksvriendelijk is op elk soort technologisch apparaat, of dit nu een desktop of een mobiel is. Dit maakt de website toegankelijk voor iedereen die hem wil bekijken, het trekt verschillende doelgroepen aan en weerhoudt hen ervan om onmiddellijk de site weg klikken.

Na met dit bedrijf gewerkt te hebben, waren ze tevreden met het resultaat van onze hoogwaardige webdesign- en ontwikkelingsservices, waardoor ze meer bekendheid en succes in de online wereld kregen.
Klant
Mampaey
Ontwerp Datum
Feb 2016