Design / Website / Content

Oudka Kapsalon

We hebben samengewerkt met Oudka, een kapsalon in Turnhout, België, die zich inzet voor een vriendelijke, schone en veilige omgeving voor iedereen die een frisse coupe wil.
Voor de website van Oudka hebben we een strak en professioneel ogend ontwerp op WordPress gemaakt om de aandacht van de doelgroepen te trekken.

Allereerst begonnen we met de schetsen van ideeën, die we vervolgens ontwikkelden tot volwaardige ontwerpen die Oudka’s visie tot leven hebben gebracht in de digitale wereld. Door de website als eerste indruk een kwalitatief en aantrekkelijk uiterlijk te geven, zijn we van mening dat we Oudka meer bekendheid op internet hebben gegeven om zo het bedrijf uit te breiden.

Door directe aandacht te schenken aan de functies van de site, konden we deze zo bouwen dat deze correct werkte en toegankelijk was op een groot aantal verschillende apparaten. Het gebruiksvriendelijke karakter ervan zal potentiële klanten ervan weerhouden om weg te klikken van de webpagina.

Een voorbeeld van ons geavanceerde ontwerp is het sliding-effect dat we hebben ontwikkeld, zodat gebruikers kunnen genieten van een soepele overgang van de ene pagina naar de andere.
Na met Oudka te hebben gewerkt, was het bedrijf tevreden met ons niveau van vaardigheid in de ontwerp- en ontwikkelingsdiensten, en verwachtte binnenkort een toename van klanten en bedrijfswinsten.
Klant
Oudka kapsalon
Ontwerp Datum
April 2020