Design / Website

Sushi Corner Turnhout

We hebben samengewerkt met Sushi Corner, een afhaal- en bezorgrestaurant dat klanten een scala aan de beste Japanse gerechten biedt om van te genieten.

Onze experts werkten aan het webdesign en de ontwikkeling van de Sushi Corner-website om een ​​aantrekkelijk en oogvangend ontwerp te creëren dat online gebruikers een aangename en onvergetelijke ervaring verstrekt.

Visioenen werden tot leven gebracht om een in oogverblindende eerste indruk te maken. De gedurfde kleuren van de voedselafbeeldingen botsen met donkere achtergronden, waardoor deze site opvalt tussen de concurrentie. De nieuwsgierigheid die ons ontwerp opwekt, helpt bij het opbouwen van zin hebben in de Sushi Corner, waardoor het bedrijf de reputatie krijgt dat ze alleen voor kwaliteit staan. 

Bovendien heeft het geven van aandacht aan de ontwikkeling geholpen technische problemen te verhelpen, waardoor gebruikers een soepele, gemakkelijke ervaring hebben.

Binnen dit proces hebben we ervoor gezorgd dat de website volledig functioneel was op verschillende apparaten om een groter publiek aan te trekken.

Een voorbeeld dat de hoogte van onze professionele diensten aantoont, is het interactieve karakter van sommige afbeeldingen. Wanneer u over de blokken met voedselopties scrolt, verdwijnt de tekst en blijft er een afbeelding van hoge kwaliteit achter.

Na met Sushi Corner te hebben gewerkt, was het bedrijf blij met de resultaten, wetende dat ons ontwerp en onze ontwikkeling hun bedrijf snel zouden helpen uit te breiden.
Klant
SushiCornerTurnhout
Ontwerp Datum
Juni 2020